ALBADA CANTADA

Mirador Badia

Albada Cantada

Mirador Badia

Diumenge, 4 SETEMBRE’22

Aquesta serà l’última edició d’aquest 2022. Acomiadarem les Albades Vesprades Cantades, repetint paratge, però no experiència. Tornarem al Delta de l’Ebre, al mig del mar, per fer l’última i més especial Albada Cantada des d’un dels espais més màgics que podem trobar a Catalunya, les Muscleres de la Badia del Fangar. En concret, la Musclera Mirador Badia.

Un projecte familiar com el nostre, d’amor per la natura, la cultura i el territori, que ens ha seduït des del moment en què el vam conèixer! Per això hem decidit repetir i serà l’únic paratge on hi haurem fet una Albada i una Vesprada Cantada. Per poder gaudir de tota la màgia del parc natural del Delta de l’Ebre des que el dia es lleva, fins que se’n va a dormir.

Veurem una de les sortides de sol més estimades de Catalunya des del mig del mar, contemplant el paisatge, d’aspecte gairebé Asiàtic, que ens regalen les muscleres del Parc Natural del Delta de l’Ebre. Amb la seva gran riquesa natural i acompanyats de la gran diversitat d’aus aquàtiques reconeguda internacionalment que hi habiten.

Durant l’estada a la musclera també podrem banyar-nos.

ALBADA 
4 SETEMBRE’22
MIRADOR BADIA
Delta de l’Ebre
INICI ALBADA
6.15 h
SORTIDA DE SOL
6.57 h
FINAL ALBADA
Quan ens cansem de cantar!!!

ALBADA CANTADA

L’entrada inclou: Cantada + Ruta en llanxa ràpida-antimareig per ensenyar-te un dels indrets més bonics del Delta de l’Ebre, la Badia del Fangar, fins arribar a la musclera + Visita a la Galeria-Museu de la Musclera + Tornada en llanxa al port de l’Ampolla.

Les consumicions i l’esmorzar no van inclosos en el preu de l’experiència.

Un cop acabada l’Albada Cantada tindreu tot el dia per gaudir de la Musclera, banyar-vos, fer el vermut o dinar, fer la visita a la galeria-museu, fins que vulgueu tornar a port, que se us hi retornarà amb la mateixa llanxa.

COM ARRIBAR-HI

La sortida en llanxa cap a la musclera serà a 2/4 de 6 del matí des del port de l’Ampolla, just al costat de la caseta informativa del Mirador Badia.

Aquí us compartim la localització del punt de sortida de la llanxa [ obrir mapa]

Com que l’Ampolla és un municipi on costa trobar aparcament, aquí us compartim la localització de 2 aparcaments municipals propers al port [ obrir mapa aparcament 1 ] –
[ obrir mapa aparcament 2 ]

NORMATIVA MUSCLERA MIRADOR BADIA

No es permet dur menjar a la Musclera. Sols es podran consumir els productes que ells mateixos cultiven, per tant, si voleu allargar l’Albada amb un vermut i/o dinar a la musclera, podreu fer degustacions d’ostres i musclos. També podreu gaudir del seu servei de bar.

En aquest cas, les consumicions i l’esmorzar no van inclosos en el preu de l’experiència.

Si us voleu quedar a dinar, tindreu un descompte de 4 euros pel fet d’haver assistit a l’Albada Cantada.

CANÇONS

A mesura que es vagi acostant la data, anirem fent públiques les cançons que cantarem a través d’Instagram @albadesvespradescantades i les anirem afegint a les nostres llistes de Spotify.

» Descobreix les cançons que cantarem a cada edició i la que serà la cançó de l’estiu, que la cantarem a totes les cantades

DORMIR AL DELTA DE L'EBRE

Si us plantegeu dormir a l’Ampolla aquell dia, us recomanem:

* OFERTA CAMPING AMPOLLA PLAYA *
El Camping Ampolla Playa ofereix un preu especial als assistents a l’Albada Cantada de 20 € per persona/nit amb una estada mínima de 2 nits (places limitades i segons disponibilitat). 
» Bungalou 4 places: 80 € nit
» Bungalou 5 places: 100 € nit
» Bungalou 6 places: 120 € nit
Per la reserva, cal contactar-hi directament trucant al 977 460 535.

Tingueu en compte que a vegades contactant directament amb ells per correu o telèfon us poden oferir millors condicions que reservant per la web o plataformes tipus booking.

IMPORTANT

  • En cas de mal temps: Es definirà nova data
  • Els dies previs a la cantada, estigueu atents/es al compte d’Instagram de les @albadesvespradescantades i al vostre mail per possibles comunicacions que us puguem haver de fer de darrera hora.
  • Hem de tenir en compte que, en aquestes cantades en plena natura, podem tenir una accessibilitat menys còmoda que en un espai urbà.
  • L’horari de la sortida o posta del sol condicionarà l’horari de l’experiència, com també ho podran fer els factors meteorològics.

Quina cantada no et perdràs?