ALBADA CANTADA

Mirador de S'Agaró

Albada Cantada

Mirador de S’Agaró

Dissabte, 18 JUNY’22

El dia 18 de Juny, comencem les Albades Vesprades Cantades del 2022 i ho fem amb una Albada Cantada en ple camí de ronda de la Costa Brava, al Mirador de S’Agaró. Un dels punts més romàntics de litoral català i des d’on gaudirem d’una espectacular vista a la sortida del sol pel mediterrani. 

Junts aprendrem i cantarem cançons davant del mar, escoltant les onades, respirant la brisa marina, mentre surti el sol i degustant un bon esmorzar.

Una experiència que, sens dubte, serà un regal pels sentits.

ALBADA
18 JUNY’22
MIRADOR S’AGARÓ
Costa Brava
INICI ALBADA
5.30 h
SORTIDA DE SOL
6.12 h
FINAL ALBADA
7.30 h

ALBADA CANTADA

L’entrada inclou: Cantada + esmorzar.

Us aconsellem ser-hi 15 minuts abans de l’inici de l’Albada Cantada.

COM ARRIBAR-HI

La manera més fàcil d’arribar al Mirador de S’Agaró [ obrir mapa ] és aparcant el cotxe en aquest pàrquing públic [ obrir mapa ] que, per l’època de l’any que estem serà gratuït i per l’hora que hi aparcarem, estarà ben buit.

Un cop aparcats, heu d’arribar al mirador caminant. Tenint en compte l’hora de l’Albada Cantada, és preferible que, per arribar al mirador, no aneu pel camí de ronda ja que, són 20 minuts. Serà millor que camineu pel carrer Av. Conca que està asfaltat i us hi porta directe amb 10 minutets.

Aquest carrer és d’una urbanització i, tenint en compte que serà molt d’hora al matí, haurem de tenir cura amb el soroll quan hi passem per respecte als veïns. També serà important respectar l’entorn durant tota la jornada, per deixar-lo igual o més net del que ho hem trobat!!!

CANÇONS

A mesura que es vagi acostant la data, anirem fent públiques les cançons que cantarem a través d’Instagram @albadesvespradescantades i les anirem afegint a la nostres llistes de Spotify.

» Descobreix les cançons que cantarem a cada edició i la que serà la cançó de l’estiu, que la cantarem a totes les cantades

IMPORTANT

  • En cas de mal temps: Es farà el diumenge 19 de juny.
  • Els dies previs a la cantada, estigueu atents/es al compte d’Instagram de les @albadesvespradescantades i al vostre mail per possibles comunicacions que us puguem haver de fer de darrera hora.
  • Hem de tenir en compte que, en aquestes cantades en plena natura, podem tenir una accessibilitat menys còmoda que en un espai urbà, l’horari de la sortida o posta del sol condicionarà l’horari de l’experiència, a l’igual que ho podran fer els factors meteorològics.

Quina cantada no et perdràs?