Avís legal

En compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), Jordi Costa Sistach informa que és titular del lloc web www.albadesvespradescantades.cat.

D’acord amb l’exigència de l’article 10 de la citada Llei, Jordi Costa Sistach informa de les següents dades: El titular d’aquest lloc web és Jordi Costa Sistach, amb NIF: 39365501N i domicili social a Av. Catalunya, 23 08680 Gironella (Barcelona).

L’adreça de correu electrònic de contacte és: albadesvesprades@gmail.com

Limitació de responsabilitats

Jordi Costa Sistach proporciona el lloc web com a mitjà de donar a conèixer els seus productes i serveis, i permetre el contacte amb els clients. La informació de la pàgina web es presenta de bona fe com certa, però ens reservem el dret a modificar-la sense avís previ amb les finalitats d’actualitzar-la, corregir errors i qualsevol altre en interès de Jordi Costa Sistach o dels clients.

Jordi Costa Sistach no es responsabilitza sobre els possibles danys informàtics que sofreixi l’usuari mentre visita la nostra pàgina web.

Jordi Costa Sistach tampoc es responsabilitza del contingut dels llocs gestionats per tercers que s’enllacin des de la pàgina web, així mateix aquests enllaços no implicaran l’existència d’algun tipus de relació per part de Jordi Costa Sistach amb aquests tercers.


Propietat intel·lectual

Tots els continguts d’aquesta pàgina web entenent com a tals els textos, dibuixos, gràfics, fotografies, imatges, vídeos, música, codi, el mateix disseny d’aquesta i qualsevol altra creació són propietat de Jordi Costa Sistach mitjançant la corresponent llicència, autorització o cessió sobre els drets i estan protegits en funció de la legislació sobre la propietat intel·lectual i industrial.

En cap cas s’entendrà que la posada a disposició del públic de la pàgina web constitueix renúncia, cessió o llicència dels drets que Jordi Costa Sistach té sobre els continguts d’aquesta.

Queda prohibit qualsevol ús dels continguts de la nostra pàgina web inclosa la modificació, còpia, reproducció, transmissió, etcètera sense la prèvia autorització per escrit de l’entitat.