VESPRADA CANTADA

Mirador Badia

Vesprada Cantada

Mirador Badia

Dissabte, 2 JULIOL’22

El 2 de juliol viurem la 2a edició d’aquest 2022 i anirem fins al Delta de l’Ebre, al mig del mar, per a fer la primera Vesprada Cantada des d’un dels espais més màgics que podem trobar a Catalunya, les Muscleres de la Badia del Fangar. En concret, la Musclera Mirador Badia.

Un projecte familiar com el nostre, d’amor per la natura, la cultura i el territori, que ens ha seduït des del moment en què el vam conèixer! Per això, aquest 2022, hi anirem dues vegades! A fer aquesta Vesprada el dia 2 de juliol i a acomiadar-hi la temporada amb una Albada Cantada especial el 4 de setembre.

Veurem una de les postes de sol més estimades de Catalunya des del mig del mar, contemplant el paisatge, d’aspecte gairebé Asiàtic, que ens regalen les muscleres del Parc Natural del Delta de l’Ebre amb la seva gran riquesa natural i a part, segurament des d’allà tindrem la possibilitat d’observar la gran diversitat d’aus aquàtiques del delta, reconeguda internacionalment.

Durant l’estada a la musclera també podrem banyar-nos, abans no es faci fosc.

VESPRADA
2 JULIOL’22
MIRADOR BADIA
Delta de l’Ebre
INICI VESPRADA
20.30 h
POSTA DE SOL
21.33 h
FINAL VESPRADA
22.30 h

VESPRADA CANTADA

Horaris: Sortida en llanxa des del port de l’ampolla a la Musclera: Properament us els compartirem.

L’entrada inclou: Cantada + Ruta en llanxa ràpida-antimareig per ensenyar-te un dels indrets més bonics del Delta de l’Ebre, la Badia del Fangar, fins arribar a la musclera + Visita a la Galeria-Museu de la Musclera + Tornada en llanxa al port de l’Ampolla.

Les consumicions i el sopar no van inclosos en el preu de l’experiència.

COM ARRIBAR-HI

La sortida en llanxa cap a la musclera es farà des del port de l’Ampolla, just al costat de la caseta informativa del Mirador Badia. Aquí us compartim la localització del punt de sortida de la llanxa [ obrir mapa] Com que l’Ampolla és un municipi on costa trobar aparcament, aquí us compartim la localització de 2 aparcaments municipals propers al port [ obrir mapa aparcament 1 ] – [ obrir mapa aparcament 2 ]

NORMATIVA MUSCLERA MIRADOR BADIA

No es permet dur menjar a la Musclera. Allà sols es podran consumir els productes que ells mateixos cultiven, per tant, si voleu sopar a la musclera, podreu degustar ostres, musclos i les begudes que us puguin oferir des del seu servei de bar.

En aquest cas, les consumicions i el sopar no van inclosos en el preu de l’experiència.

Si us voleu quedar a sopar, tindreu un descompte pel fet d’haver assistit a la Vesprada Cantada.

CANÇONS

A mesura que es vagi acostant la data, anirem fent públiques les cançons que cantarem a través d’Instagram @albadesvespradescantades i les anirem afegint a les nostres llistes de Spotify.

» Descobreix les cançons que cantarem a cada edició i la que serà la cançó de l’estiu, que la cantarem a totes les cantades

DORMIR AL DELTA DE L'EBRE

Si us plantegeu dormir a l’Ampolla aquell dia, us recomanem aquest hotel, ja que està a 50m del punt de sortida i arribada de la llanxa, en ple centre de l’Ampolla. L’hotel es diu HOTEL SOL i si feu la reserva a través d’aquest mail informació@hotelampollasol.es o hi truqueu al 977 460 008, la reserva us sortirà més econòmica que a les plataformes online tipus booking, i us regalaran l’esmorzar pel mateix preu.

Altres opcions per dormir son Hotel Roca Plana i Hotel Flamingo, tots dos a l’Ampolla.

IMPORTANT

  • En cas de mal temps: Es definirà nova data
  • Els dies previs a la cantada, estigueu atents/es al compte d’Instagram de les @albadesvespradescantades i al vostre mail per possibles comunicacions que us puguem haver de fer de darrera hora.
  • Hem de tenir en compte que, en aquestes cantades en plena natura, podem tenir una accessibilitat menys còmoda que en un espai urbà
  • L’horari de la sortida o posta del sol condicionarà l’horari de l’experiència, com també ho podran fer els factors meteorològics.

Quina cantada no et perdràs?