VESPRADA CANTADA

Roques de la Madrona

Vesprada Cantada

Roques de la Madrona

Dissabte, 16 JULIOL’22

Les Roques de la Madrona són el paratge que ens va inspirar per fer néixer les Albades Vesprades Cantades i, enguany, serà ja la tercera Vesprada Cantada que hi farem. Un espai únic per contemplar la sortida i la posta del sol, per començar o acabar el dia d’una manera fantàstica i connectar amb la natura i amb la seva meravellosa vista panoràmica als quatre vents.

El 16 de juliol a les Roques de la Madrona tornarem a viure una experiència extraordinària. Junts cantarem cançons contemplant la que és, sens dubte, una de les postes de sol més màgiques i espectaculars del Berguedà, tot degustant aliments i vins de la terra.

VESPRADA
16 JULIOL’22
ROQUES DE LA MADRONA
Berguedà
INICI VESPRADA
20.15 h
POSTA DE SOL
21.26 h
FINAL VESPRADA
22.15 h

VESPRADA CANTADA

L’entrada inclou: Cantada + sopar + 2 copes de vi (o aigua).

COM ARRIBAR-HI

Per a qui no coneix l’espai, és important saber que Google Maps NO et porta fins a les Roques de la Madrona, encara que les tingui localitzades. Per evitar perdre-us i trobar bé l’aparcament, heu de posar la localització que us compartim a continuació a Google. Aquesta us portarà fins a un punt on ja sols haureu de seguir les fletxes indicadores que nosaltres haurem posat fins a l’aparcament.

Aquí us compartim la localització de la Casa Rural Camí Ral a partir d’on trobareu les nostres indicacions [ obrir mapa ]

Penseu que estem parlant d’espais rurals, en plena natura, que no estan dimensionats per rebre molts cotxes, intenteu ajuntar-vos i compartir els cotxes per evitar col·lapsar l’espai!

És molt important que respectem l’entorn i que vetllem per deixar-ho igual o més net del que ho hem trobat!!!

CANÇONS

A mesura que es vagi acostant la data, anirem fent públiques les cançons que cantarem a través d’Instagram @albadesvespradescantades i les anirem afegint a les nostres llistes de Spotify.

» Descobreix les cançons que cantarem a cada edició i la que serà la cançó de l’estiu, que la cantarem a totes les cantades

IMPORTANT

  • En cas de mal temps: Es farà el diumenge 17 de juliol.
  • Els dies previs a la cantada, estigueu atents/es al compte d’Instagram de les @albadesvespradescantades i al vostre mail per possibles comunicacions que us puguem haver de fer de darrera hora.
  • Hem de tenir en compte que, en aquestes cantades en plena natura, podem tenir una accessibilitat menys còmoda que en un espai urbà.
  • L’horari de la sortida o posta del sol condicionarà l’horari de l’experiència, com també ho podran fer els factors meteorològics.

Quina cantada no et perdràs?