VESPRADA CANTADA

Sant Martí Xic

Vesprada Cantada

Sant Martí Xic

Dissabte, 20 AGOST’22

Des dels jardins de l’Ermita de Sant Martí Xic, situada a dalt d’un turó a les Masies de Voltregà (Osona), es pot veure una de les postes de sol més especials d’aquesta comarca on, en els dies més clars, es veu com el sol es pon a l’horitzó per l’enforcadura del majestuós Pedraforca Berguedà.

El 20 d’agost serà el tercer any que cantarem a Sant Martí Xic i, com sempre, viurem una vesprada cantada fantàstica des dels jardins que envolten l’Ermita, tot degustant aliments i vins de la terra, fins que el cel ens cobreixi d’estrelles.

Estem segurs que, com cada any, ningú tindrà ganes de marxar!

Informació sobre el canvi de data de la vesprada cantada de Sant Martí Xic.

Malauradament, per previsió de pluja per dissabte 6 i 13 d’agost, la vesprada cantada s’ha posposat per dissabte 20 d’agost, a la mateixa hora.
» Les persones que hi pugueu acudir el dia 20 d’agost podeu mantenir l’entrada, ja que aquesta serà igualment vàlida per aquesta nova data.
» Les persones que no pugueu acudir-hi el 20 d’agost, podeu enviar un correu a albadesvesprades@gmail.com exposant-nos-ho i procedirem a retornar-vos els diners de l’entrada. En aquest cas ens hauríeu de dir els noms i cognoms que vau assignar a cada entrada. 

Ens sap molt greu haver de prendre aquesta decisió però pensem que hem de ser prudents. Volem que aquesta vesprada cantada sigui màgica com totes les altres i ens agradaria poder-la gaudir plegats tal i com la imaginem!

Gràcies a tothom per la comprensió. Us esperem el dia 20 d’agost!

VESPRADA
20 AGOST’22
SANT MARTÍ XIC
Osona
INICI VESPRADA
20 h
POSTA DE SOL
21.05 h
FINAL VESPRADA
22 h

VESPRADA CANTADA

L’entrada inclou: Cantada + sopar + 2 copes de vi (o aigua).

COM ARRIBAR-HI

IMPORTANT ANAR AMB UN COTXE ALT!!!!!

La pista que ens porta fins a l’Ermita no està asfaltada, té molt desnivell i amb un cotxe baix no hi podreu accedir.

Per a qui no coneix l’espai, és important saber que Google Maps NO et porta fins a l’Ermita de Sant Martí Xic, encara que la tingui localitzada. Per evitar perdre-us, heu de posar la localització que us compartim a continuació a Google. Aquesta us portarà fins a un punt on ja sols haureu de seguir les fletxes indicadores que nosaltres haurem posat fins a arribar-hi.

Aquí us compartim la localització a partir d’on trobareu les nostres indicacions [ obrir mapa ]
Penseu que estem parlant d’espais rurals, en plena natura, que no estan dimensionats per rebre molts cotxes, intenteu ajuntar-vos i compartir els cotxes per evitar col·lapsar l’espai!

És molt important que respectem l’entorn i que vetllem per deixar-ho igual o més net del que ho hem trobat!!!

CANÇONS

A mesura que es vagi acostant la data, anirem fent públiques les cançons que cantarem a través d’Instagram @albadesvespradescantades i les anirem afegint a les nostres llistes de Spotify.

» Descobreix les cançons que cantarem a cada edició i la que serà la cançó de l’estiu, que la cantarem a totes les cantades

IMPORTANT

  • Els dies previs a la cantada, estigueu atents/es al compte d’Instagram de les @albadesvespradescantades i al vostre mail per possibles comunicacions que us puguem haver de fer de darrera hora.
  • Hem de tenir en compte que, en aquestes cantades en plena natura, podem tenir una accessibilitat menys còmoda que en un espai urbà.
  • L’horari de la sortida o posta del sol condicionarà l’horari de l’experiència, com també ho podran fer els factors meteorològics.

Quina cantada no et perdràs?